Kukkolan Vierastalot

Paikka sijaitsee Kukkolan kylässä, perinteisessä maalaismaisemassa, 15 km Tornion kaupungista pohjoiseen sijaitsevan Kukkolankosken niskalla. Tornionjoki on Pohjois-Euroopan suurin vapaana virtaava ja luonnonlohen ja siian kutujoki.

Kukkolankoski on Tornionjoen helmi. Kaunista kulttuuri-ja luonnonympäristöä löytyy etenkin Kukkolankosken ympäristöstä. Koskialueella ovat säilyneet monet kalastukseen liittyvät vanhat perinteet näihin päiviin asti. Kukkolankosken kulttuurimaisemaan kuuluvat koskialueen perinteiset rakennukset sekä kalastukseen liittyvät rakennelmat rajajoen molemmin puolin.

Tasokkaaksi rakennetut ja hyvin varustellut huoneistot sijaitsevat Kukkolankoskella, perinteisessä maalaismaisemassa. Talot sopivat hyvin kaikille, jotka arvostavat kunnon majoittumista.


Huoneistot
Kukkolankosken kodikkaat lomahuoneistot on suunniteltu ja rakennettu aktiivisille aikuisille sekä lomaileville lapsiperheille. Huoneistot ovat viihtyisiä ja laadukkaasti varusteltuja. Lomahuoneisto on suurehkon hotellihuoneen kokoinen. Kaikissa huoneistoissa on kaksi erillistä sänkyä, yksi perinteinen ns. ’sivusta vedettävä’ puusänky, oma wc, suihku, tv , minikeittiö ja koneellinen ilmanvaihto. Kylpyhuoneen varusteita ovat saippua, shampoo ja hiustenkuivain.
Vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Minikeittiö on varustettu jääkaapilla, mikroaaltouunilla, kahvin- ja vedenkeittimellä, sekä peruskeittiövarusteilla neljälle hengelle. Rauhallisen sijainnin lisäksi tarjoamme ilmaisen WiFi:n. Lämmitystolpallinen autopaikka mökin edessä.
Vierastaloilla on myös kolmen makuuhuoneen ( 6 vuodetta) huoneistoja.

Varaukset ja lisätietoja p. 0400 692301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com

 

 

 

  

Alueella toimiva Pohjolan Safarit, ohjelmapalveluyritys tarjoaa sauna- ja ruokailupalveluja.
Järjestämme talvikautena opastettuja moottorikelkkasafareita, poro- ja huskytilavierailuja ja kesäkautena kalastus-, koskenlasku- ja melontaohjelmia.
Vuokraamme myös veneitä ja kalastusvälineitä. Lisätietoa www.pohjolansafarit.fi   Varaukset p. 0400 692301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com

Etäisyydet

Tornion kaupunki 15 km, Haaparannan kaupunki, (Ruotsi) 17 km, Kemi-Tornio lentoasema 35km, rautatieasema 15 km, bussipysäkki 100m, moottorikelkkareitti 1 km, ravintola 15 km, kauppa 9 km, naapuri 150 m, hiihtolatu 100m; latu kulkee Tornionjoella, valtakunnan raja 500m, Kukkolankosken koskikentälle matkaa 500m, Greenline golfkenttä 17 km.

Osoite; Koskitie 130, 95520 Tornio ( Kukkolankoski )

Torniosta 15 km Kilpisjärvelle johtavaa jokivarrentietä (E8) pohjoiseen.

 

Varaukset ja lisätietoja p. 0400 692301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com