Majoitus ja ruoka

 

Varrassiika on tuoreena puuvartaaseen työnnetty herkku, joka vaatii tunnin paistamisen avotulella kodassa. Vuosisatojen ajan siikaa on paistettu täällä ja suomalaisille varrassiian pyhättö, on Kukkolankosken Myllynpirtti. Varrassiika -paisto-ohjelmia järjestetään tilauksesta kesäkuusta aina lokakuun lopulle asti.

 

Siikakartanon siianpaistokodassa voit tilauksesta tutustua tähän vuosisataiseen perinteeseen. Hiilloksella paistetut nahkiaiset ovat syksyn erikoisuus, jota muun muassa Lapin Kullan legendaarinen panimomestari tarjosi arvovierailleen. Kukkolankoskella on kehitelty monia madekeiton reseptejä, jotka jopa paikallisessa mittakaavassa ovat erityisen herkullisia.

Pohjolan Safarit järjestää talvikalastusohjelmia Kukkolankoskella.