Moottorikelkalla metsien kätköön.

Kelkkailemme mukavaa matkavauhtia. Reitit kulkevat perinteisiä jotoksia, - talviteitä, suoaukeita ja ovat helppoja ajaa.

Retki kestää noin kaksi tuntia. Soveltuu myös lapsille jolloin perheen pienimmät matkustavat turvallisesti reessä.

Tiedustelut ja varaukset numerosta p. 0400 692 301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com 

Pohjolan Safarit

 


 

LumiLinnaan voit saapua myös moottorikelkalla ajaen.

Kelkkailemme mukavaa matkavauhtia Perämeren jäälakeudella ja tutustumme Perämeren saaristoon. Saavumme Kemin Lumilinnaan mereltäpäin. Perheen pienimmät matkustavat turvallisesti reessä.

Tiedustelut ja varaukset numerosta p. 0400 692 301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com 

Pohjolan Safarit

 

 


Kukkolankosken talvinen perinnekalastus- ja pilkkiohjelma

Kalastaja esittelee mateen mertapyyntiä koskella.Siikakartanon rannasta johtaa kävelyreitti koskikentälle jossa tutustumme Kukkolankosken talvikalastukseen, mateen pyyntiin merroilla.

Koskikentältä palaamme Siikakartanon rantaan ahventa pilkkimään. Kairataan reiät ja valitaan ottipilkki, laitetaan mato koukkuun ja odotetaan...
Tämä ohjelma sopii kaikille. Pilkkimisen viehätyksenä on paitsi saaliin saamiseen liittyvä jännitys, myös luonnosta ja ulkoilusta nauttiminen.

Tiedustelut ja varaukset numerosta p. 0400 692301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com 

Pohjolan Safarit

 

 

 

 


Moottorikelkkasafari porotilalle 

Safari porotilalle on monipuolinen moottorikelkkasafari, jossa voi tutustua poronhoitoon aidolla porotilalla. Reitti porotilalle kulkee pitkin perinteisiä erämaajotoksia, talviteitä ja jäätyneitä jokia. Matkan aikana tulee tutuksi jäälakeudet, lumiset metsäosuudet ja aukeat suoalueet. Safariin kuuluu ajolenkki porolla ajaen.

Tiedustelut ja varaukset numerosta p. 0400 692301 tai sähköpostilla info@nordicsafaris.com 

Pohjolan Safarit

 

 


 

 

Pohjolan Safarit

 

Siikakartano

Puomipuista rakennettu ja nyt sisustukseltaan uusittu Siikakartano sijaitsee Tornionjoen rannalla Kukkolankosken niskalla. Kartanossa on kaksi ravintolasalia ja hyvä sauna. Uittotuvassa on 24 asiakaspaikkaa ja Kartanon Venesalissa, josta on upeat näkymät Tornionjoelle, on 48 asiakaspaikkaa. Tilausravintola Siikakartanossa järjestyvät niin perhejuhlat kuin yritystapahtumien ohjelmapalvelut, saunaillat, palaverit, kokoukset ja illalliset.  

Sovi tutustumiskäynnistä tai pyydä tarjousta tilaisuutesi järjestelyistä, puh. 040 755 1858 tai sähköpostitse info@nordicsafaris.com.

Siikakartanon sijainnin näet tästä karttalinkistä